För Gruppledare

Vill du hjälpa vuxna och barn att stärka relationen?

Active Parentings Gruppledarutbildning ger dig behörighet att leda egna kurser i Aktivt Föräldraskap. Utbildningen blir starten på din egen inre resa, där du utgår från dig själv och tränar på alla de delar och verktyg som ingår i Aktivt Föräldraskap.

 

Som färdig Gruppledare håller du sedan egna kurser i Aktivt Föräldraskap. Du blir ett viktigt verktyg i dina kursdeltagares förändringsprocess och en trygg hand att hålla i medan de arbetar med att tillämpa sina kunskaper i praktiken.


 

Varför bli gruppledare?

Som gruppledare i Aktivt Föräldraskap spelar du en viktig roll i en, ofta livsförändrande process. Du utvecklas som människa samtidigt som du får möjlighet att coacha och vägleda föräldrar och andra vuxna på deras spännande väg mot förändring. Att få hjälpa människor att utvecklas och stärka sina viktigaste relationer är ett genuint privilegium, och en av våra största drivkrafter inom Aktivt Föräldraskap och Familjeakademin. Vi är övertygade om att du kommer att känna likadant.

 

Aktivt Föräldraskaps och Familjeakademins kärna utgörs av ömsesidig respekt, samarbete, tillit och självkänsla hos både vuxna och barn. Ett förhållningssätt som, i stöd av barnkonventionen, stimulerar barn att vilja samarbeta, snarare än att “lyda order”. Tror du också på dessa kärnvärden och vill hjälpa andra att implementera dem? Då är Gruppledarutbildningen något för dig!

​Kurser för gruppledare

GRUNDUTBILDNING

KOMPLETTERINGS-

UTBILDNING

Sagt av tidigare gruppledare

"Utbildningen visade sig vara så mycket mer och bättre än vad jag hade trott! Den har gett mig såå mycket! Jag upplever att jag kan göra stor skillnad för de föräldrar som jag möter både i de individuella samtalen och i de föräldragrupper som jag har!"
Helena Gunnarsson, Gruppledare.

"Det bästa med att vara Gruppledare är att få vara en del av föräldrars upptäcktsresa i föräldraskapets berg och dalbana. Att få dela lyckan som föräldrar upplever när de ser att de gör något som gör relationen med sitt barn ännu starkare",
 

Viktoria Fransson, Gruppledare.

"Att leda och mötas i tankar, möjligheter och svårigheter kring att vilja sitt barn och sig själv det bästa tycker jag är otroligt berikande. Både kursens innehåll och deltagarnas klokskaper är stärkande i en alltför ofta pressad vardag",

 

Linda Michelin, Gruppledare.

För mer information eller för att boka denna utbildning,
kontakta oss via intresseanmälan nedan!
Redan Gruppledare?

Här hittar du som Gruppledare material att ladda ner och beställa.

 

© 2018 Familjeakademin

Familjeakademin

Viksbergs Säteri
152 95 Södertälje

Telefon: 08-550 940 44

Epost: info@familjeakademin.se

  • Facebook - Black Circle
  • YouTube - Black Circle